Vă invităm la conferința “Zilele Medicale Sibiene” ediţia 2020 care se va desfăşura în perioada 7-9 octombrie 2020, ediție exclusiv on-line. Vă așteptăm să veniți alături de noi pe toți cei care formați corpul medical sibian și nu numai: medici de familie, medici din spitale, clinici și cabinete medicle, farmaciști, asistenți medicali sau tineri studenți.
Sub deviza “Salus aegroti suprema lex – Sănătatea pacientului, lege supremă”, vă veți întâlni cu teme medicale de actualitate, cazuri şi studii clinice, patologia copilului şi a vârstnicului, teme de cercetare, prezentări de produse și aparatură medicală, intervenții chirurgicale sau explorări medicale transmise în direct.
Vom premia cele mai bune lucrări poster şi vom avea invitaţi colegi din centrele universitare București, Cluj-Napoca, Târgu-Mures. Chiar dacă vom avea o întălnire virtuală sperăm că va fi o întâlnire colegială fructuoasă, cu schimburi de idei, discuţii şi informaţii medicale utile pentru practica clinică şi formarea dumneavoastră continuă, care se vor constitui într-un suport suplimentar în acordarea celor mai bune servicii medicale.
În condițiile speciale pe care la trăim în această perioadă vă dorim multă sănătate și vă transmitem un mesaj de susținere reciprocă. Puterea de a trece cu bine acesată perioadă dificilă vine și din unitatea corpului profesioniștilor din domeniul sănătății.

Note: If you are having trouble joining the meeting below, enter Meeting ID: 97800904430 and join via Zoom App.