Vă invităm la o nouă ediţie a Conferinţei Zilele Medicale Sibiene, manifestarea care aduce împreună toţi profesioniştii din sistemul de sănătate: medici, farmacişti, fizicieni, biologi, chimişti, psihologi şi asistenţi din toate structurile de sănătate care alcătuiesc în special comunitatea sibiană, dar nu numai, precum şi tineri aspiranţi către o profesie medicală, farmaceutică sau din domeniul sănătăţii umane.

După o ediţie dintr-un an de cumpănă, 2020, în care am reuşit să depăşim greutăţile pe care pandemia le-a aşezat pe umerii întregii comunităţi medicale şi să împărtăşim din experienţa şi expertiza  profesioniştilor din sănătate din centrul universitar sibian, în care am fost onoraţi de prezenţa invitaţilor noştri de marcă din centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş, vă invităm din nou să ne întâlnim, sub aceeaşi deviză – “Salus aegroti suprema lex – Sănătatea pacientului, lege supremă”, între 12-14 mai 2021.

Temele ediţiei 2021 ale Conferinţei Zilele Medicale Sibiene vor fi la fel de variate, acoperind o arie largă din activităţile medicale, din informaţiile ştiinţifice cele mai recente şi din practica actuală: noutăţi şi controverse în practica medicală, patologia vârstnicului şi a copilului, cazuri clinice dezbătute, infecţia cu SARS-CoV-2 şi imunizarea.

Vă aşteptăm alături de noi, într-o ediţie bogată în schimburi de idei, în informaţii şi discuţii, în dezbateri şi prezentări care vor constitui un suport pentru cunoaştere, pentru educaţia medicală continuă şi pentru practica curentă, dar şi pentru reafirmarea rolului nostru esenţial în ceea ce stă la baza unei societăţi prospere: deplina stare de sănătate şi de bine a membrilor ei.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.